ensv

Möt Evelina Gustavsson

Hur länge har du varit anställd och vad är din roll?
– Jag har varit här sedan den 4 juni 2018 och arbetar som operatör. Min anställning är på bemanningsföretaget Söder & Co. som AC Floby samarbetar med, vilket fungerar jättebra.

Hur ser du på framtiden här på AC Floby?
– Självklart hoppas jag på det bästa för AC Floby då jag nyligen sa upp mig från min tidigare arbetsgivare. Jag ville prova på något nytt och hittills känns det toppen samtidigt som det är en utmaning, men självklart känner jag att det var rätt beslut.

AC Flobys kärnvärden består av ”Engagerade, Kunniga och Stolta”. Vad tror du bidrar till att företagskulturen är så stark?
– Sammanhållningen, helt klart. Bra kollegor är engagerade, lyhörda samt kommunikativa och detta tycker jag finns på plats här.

Hur är det att arbeta på AC Floby?
– Jag trivs väldigt bra här. Fabriken har dock haft många nyanställningar den senaste tiden, vilket naturligtvis är bra, men detta leder till mindre tid för upplärning av våra nya kollegor.

Vad kännetecknar dig som person?
– Detta är ju inte lätt att svara på själv, men jag tycker att jag är en drivande person som tar ansvar för mitt jobb. Jag uppmärksammar gärna förbättringsområden som gynnar verksamheten.

Evelina ute i verksamheten