ensv

Möt Karolina Kugelmann

Hur länge har du varit anställd och vad är din roll?
– I januari 2014 började jag här. Jag tänkte att den frågan skulle komma så jag var tvungen att kolla upp det på Facebook innan!
Jag började som produktionstekniker och sedan ett halvår tillbaka jobbar jag med projektledning istället.

Hur ser du på framtiden här på AC Floby?
– Jag ser väldigt ljust på framtiden men det medför mycket jobb för att ta oss dit vi önskar. Det kommer vara stora utmaningar, både inom resurs-, logistik- och ytmässigt. En spännande framtid väntar helt klart!

AC Flobys kärnvärden består av ”Engagerade, Kunniga och Stolta”. Vad tror du bidrar till att företagskulturen är så stark?
– Det är ”Flobyandan”, som innebär att vi är stolta över att tillverka produkter till stora fordonsmärken. Vi är en viktig del i ledet för att det ska finnas personbilar och lastbilar vilket vi är stolta över. Vi måste då vara otroligt kunniga för att klara av att leverera dessa. Vi är modiga för att vi tillsammans klarat av alla förändringar som varit det senaste åren och för vi vågar ta klivet ut och utvecklas.

Hur är det att arbeta på AC Floby?
– Det är motiverande, det finns stor kunskap och inte minst en härlig gemenskap. Jag går till arbetet med glädje. Följden av att vi expanderar gör oss mer trångbodda och det blir ibland svårt att få arbetsro. Många frågar den närmsta personen direkt för att de vill ha snabba svar och kan jag hjälpa till så gör jag det, dock tror jag att jag måste öva på att sätta en gräns. Det är inte alltid lätt att sätta en gräns då man vill vara så hjälpsam man kan mot alla.

Vad kännetecknar dig som person?
– Glad, hjälpsam och ödmjuk. Jag tar ofta reda på fakta och frågar för att kunna hitta en lösning på olika problem som man kan stöta på i vardagen.  Jag ser mig  själv som en ”doer” och en problemlösare.