ensv

AC Floby är nominerade till den prestigefulla utmärkelsen Guldpilen som årligen tilldelas organisationer som arbetar aktivt för en hållbar arbetsplats.

Priset är instiftat av företagshälsan Avonova som varje år söker över hela Sverige efter den organisation som tar sitt arbetsmiljöarbete på allvar genom att arbeta systematiskt och förebyggande. Dem nominerade företagen ska även förstå vikten av att en frisk arbetsplats är mer produktiv och effektiv.

Vi är väldigt stolta och glada över att bli nominerade och uppmärksammade i hela Sverige för vårt aktiva och förebyggande jobb för en god arbetsmiljö och hälsa. Många engagerade medarbetare har arbetat i Flobyfabriken under många år och det har resulterat i mycket låg personalomsättning och sjukskrivning då dem alltid föregår med gott exempel för dem nyanställda, säger Catarina Källgren, HR-Chef med ansvar för arbetsmiljö på AC Floby.

Tobias Larsson, Ordförande i lokala Unionenklubben berättar att balans i arbetslivet är en viktigt hjärtefråga för oss på AC Floby, och det som utmärker oss lite extra är våra hälsobefrämjande åtgärder som uppskattas och förvaltas väl av personalen.

Av ett femtiotal nominerade företag och organisationer, är nu Automotive Components Floby en av de femton finalister som har chans att vinna.
Vinnarna av Guldpilen kommer att presenteras under ett evenemang i Almedalen den 5 juli 2018.

För mer information, läs vidare på Guldpilen.se

Källhänvisning:

www.avonova.se
www.guldpilen.se