ensv

Möt Sofia Kjellander

Hur länge har du varit anställd och vad är din roll?
-Nu till juni har jag varit anställd i fjorton år. Jag arbetar med reception och administration som innefattar bland annat friskvård, processer, tjänsteresor, personalbilar och skolklasser.

Hur ser du på framtiden här på AC Floby?
-Jag ser bara positivt på AC Flobys framtid. Det händer mycket spännande i fabriken just nu, flertalet projekt är i rullning inom flera områden, allt ifrån ny logistiklösning till nytt affärssystem. Denna utveckling ser jag även ljust på för min egen del som anställd då jag får tillåtelse att växa i min roll.

AC Flobys kärnvärden består av ”Engagerade, Kunniga och Stolta”. Vad tror du bidrar till att företagskulturen är så stark?
-Vi har många som har arbetat i lång tid här och det har bidragit till den erkända ”Flobyandan” som innebär att vi stöttar och hjälper varandra i vått som torrt. Detta bidrar i sin tur till den starka företagskulturen vi har idag som genererar till att många känner sig stolta över att gå till jobbet.

Hur är det att arbeta på AC Floby?
-Det är bra då jag dagligen får arbeta med duktiga medarbetare som skapar en god stämning.
Efter mina fjorton här år så tycker jag fortfarande att är bra att vi ingår Volvokoncernen samtidigt som vi nu är en självständig fabrik, det skapar en trygg och trivsam miljö för oss som arbetar här och vill utvecklas.

Vad kännetecknar dig som person?
-Jag är en glad och engagerad person som alltid har ett leende på läpparna. Något som kännetecknar mig extra mycket är att ha många bollar i luften, snarare tolv stycken bollar som jag brukar säga.  Några bollar har mycket studs i sig som måste in i mål direkt, några studsar mindre som kommer in i hetluften längre fram och några som ligger kvar på golvet tills dem får mer studs i sig. Kort och gott trivs jag med att ha saker i rörelse.


Sofia Kjellander 

 

2018-02-07

Av Emil Svantesson & Sofie Andersson

Kontakt:  emil.svantesson@acfloby.se / sofie.andersson@acfloby.se